Политика | Николаев, 13 Ноября, 2020

ОТВК не несе відповідальність за недостовірність даних у протоколах про підсумки виборів

Свежие новости: ОТВК не несе  відповідальність за недостовірність даних у протоколах про підсумки виборів

Про це представник ОТВК зазначив під час судового засідання, що відбулося 12 листопада.

За його словами, завдання Обласної територіальної виборчої комісії полягає лише у збиранні остаточних даних з протоколів ТВК та визначенні, хто саме мають стати депутатами Миколаївської обласної ради. Члени комісії не несуть відповідальність за чесність та достовірність даних підсумкових протоколів, а просто виконують "технічну роботу".

"Мене обурює таке ставлення членів комісії до тієї роботу, яку ми, виборці, їм довірили. Людям, що ми надали повноваження визначити, яким було волевиявлення народу, не важлива достовірність даних результатів виборів, коли одна партія набирає 993 голоси, а в протоколі зазначається 393! Помилки були допущені на усіх рівнях виборів: починаючи від ДВК та закінчуючи ОТВК. Суд відмовив нам у позові. Партія "Батьківщина" зробила все можливе для того, щоб показати громадськості арифметичну невідповідність виборів депутатів до Миколаївської обласної ради. Маємо те, що маємо", - зазначив у коментарі Вадим Підберезняк.

Миколаївська Батьківщина дякує усім людям, що підтримали нашу партію та кандидатів на місцевих виборах 2020. "Команда Батьківщини" завжди відстоювала та буде відстоювати інтереси жителів Миколаївщини.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты