Общество | Вознесенск, 17 Мая, 2017

Останні приготування до відзначення 222-ї річниці Вознесенська

Свежие новости: Останні приготування до відзначення 222-ї річниці Вознесенська

16 травня 2017 року відбулась одна з заключних нарад, присвячена відзначенню 222-ї річниці міста Вознесенська. Крім головуючого, очільника міста Віталія Лукова, також на нараді були присутні: секретар міської ради Лариса Торжинська, заступники міського голови з питань виконавчих органів ради Наталія Сербенюк і Юрій Сметана, депутат Вознесенської міської ради Дмитро Пилипенко, керівники управлінь і відділів апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради, які відповідають за організацію свята.

Найбільш обговорюване питання наради - зустріч, розселення та культурна програма для делегацій з Польщі та Грузії, які прибудуть до Вознесенська на святкування Дня народження міста та поділяться власним досвідом у питаннях функціонування органів місцевого самоврядування, особливостей діяльності міської влади.

Також була остаточно затверджена програма заходів до Дня міста, яка з’явилася вже сьогодні на сторінках місцевої газети «Новини Вознесенська: день за днем» та на офіційному веб-порталі міста.

Нагадаємо, святкові заходи присвячені 222-й річниці міста Вознесенська заплановані на 25-27 травня.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты