Происшествия | 24 Октября, 2019

Опубліковано відео вибуху у Києві, який забрав життя двох людей

Свежие новости: Опубліковано відео вибуху у Києві, який забрав життя двох людей

Міністерство внутрішніх справ (МВС) України оприлюднило відео вибуху у Києві на Пушкінській, унаслідок якого загинуло двоє осіб та ще одна дістала поранення.

«Цей блискавичний спалах вдалині на висвітленому фрагменті відео з камери спостереження на розі Пушкінської і бульвару Шевченка о 22:40:05 і є тим самим вибухом гранати, що забрав життя двох людей. Зокрема і ветерана АТО Віктора «Сенсея» Дегтярьова», –  підписав ролик директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

Нагадаємо,   22 жовтня у центрі Києва стався вибух, через який загинув колишній морський піхотинець, гвардієць батальйону «Донбас» Віктор Дегтярьов. За попередньою інформацією, другий загиблий – охоронець офісу, розташованого поруч.

Як повідомлялось, у Києві патрульні поліцейські затримали авто, де виявили зброю та вибухівку. У Ford Focus перебували четверо чоловіків, а сам транспорт розшукували через влаштовану стрілянину. У вересні у Києві затримали чоловіка з рюкзаком боєприпасів.

Источник: ua.news

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты