Политика | Николаев, 20 Марта, 2024

Опалювальний сезон у Миколаєві планують завершити до 1 квітня, — Логвінов

Свежие новости: Опалювальний сезон у Миколаєві планують завершити до 1 квітня, — Логвінов

В Миколаєві планують попередньо завершити опалювальний сезон наприкінці березня.

Про це у коментарі розповів директор комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов.

Посадовець пояснив, що за відключення тепла має відбутись, коли середньодобова температура три дні поспіль становить +8 градусів. За попереднім прогнозом, така температура очікується з 27 березня. Проте остаточне рішення буде погоджене на апаратному засіданні міської ради 25 березня.

— У нас за законом це відбувається тоді, коли середньодобова температура три дні поспіль становить +8. Судячи за прогнозом погоди, приблизно це 27-28 березня, крайній термін 30 березня. 25 березня буде апаратна нарада, чекатимемо рішення мера. Вчора прогноз був класний, сьогодні він змінився, +16 це вже 28 березня. Якщо збережеться така погода, то в пʼятницю можна відключатись. Будемо дивитись по ситуації. Опалювальний сезон теоретично завершиться до 1 квітня, — сказав Микола Логвінов.

На рішення міського голови очікують і в Миколаївській ТЕЦ. Коментуючи сам процес опалювального сезону, директор підприємства Дмитро Мирошниченко сказав, що місто пройшло його посередньо.  

— Чекаємо на рішення міського голови. Поки рано про це казати. Старт опалювального був складний по обʼєктивним причинам. В процесі аварій не було, сезон в цілому пройшли на 4 з плюсом, відмінно поки казати не можемо але до цього ми йдемо. Цього літа ми все для цього зробимо. З нашими користувачами усі питання вирішені з приводу перерахунку, з усіма. Ми вважаємо, що впорались зі своєю задачею, але люди завжди до нас можуть звернутись, — повідомив Дмитро Мирошниченко.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости