Общество | Вознесенск, 14 Февраля, 2018

Оновлений туристичний буклет про місто з’явиться вже навесні

Свежие новости: Оновлений туристичний буклет про місто з’явиться вже навесні Оновлений туристичний буклет про місто з’явиться вже навесні

13 лютого відбулася чергова нарада щодо розробки нового туристичного буклету про місто Вознесенськ.

Про це повідомляє Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Участь у нараді взяли: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Путій, директор КО «Вознесенський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Іван Алєксєєв, директор КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» Валентина Гідулян, один з співзасновників «Roxer studio» Сергій Потушинський, начальники Відділів культури та спорту, енергоменеджменту, муніципальних ініціатив та інвестицій, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

На минулій нараді головуючим було надано доручення щодо збору фотографій для туристичного буклету. Деякі фотографи та аматори в справі фотозйомки надсилали свої роботи до відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ВМР, тож нині головною задачею є їх відбір та редагування.

Валентина Гідулян запропонувала описати більш детально історію міста та історичні пам’ятки, а молодь, в свою чергу, надасть перелік нових туристичних об’єктів, які є на території міста та його пригороду. Головуючим зазначено, що буклет має містити в собі багато фотографій та короткий опис кожного цікавого об’єкту (детальну інформацію читач туристичного буклету зможе дізнатися за допомогою QR-кодів).

Відповідальним особам надано доручення до наступної наради знайти всю потрібну інформацію, опрацювати фотографії та надіслати до графічних дизайнерів з міста Миколаєва, задля розробки макету майбутнього туристичного буклету про Вознесенськ.

Також на нараді розглядалася можливість розміщення на історичних будівлях міста спеціальних табличок з QR-кодами та розробки туристичних маршрутів для зацікавлення вознесенців та туристів до історії Вознесенська.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты