Спорт | 15 Апреля, 2023

Олімпійський чемпіон: «Президент МОК дружить з серійним вбивцею путіним»

Свежие новости: Олімпійський чемпіон: «Президент МОК дружить з серійним вбивцею путіним»

Олімпійський чемпіон-2016 за метанням диска німець Крістоф Хартінг розкритикував главу МОК Томаса Баха за його відносини з президентом росії та позицію щодо повернення атлетів з країн-терористок на міжнародні турніри.

«Те, що Бах дружить з серійним вбивцею, на арешт якого виданий ордер, може бути його особистим вибором, але він і МОК цим затягують себе в руїну і тягнуть за собою спортсменів. Можливо повторення того, що сталося в Мюнхені в 1972 році. Політична напруга, «нейтральні» спортсмени чи ні, не може бути оцінений. Зараз я б не виключав того, що в Олімпійському селищі можуть бути жорстокі заворушення».


«Або подивіться з іншого боку: в їх країні людей вбивають ті, проти яких вони повинні змагатися. Або під загрозою жорстокості по відношенню до тебе і твоїм рідним твоє держава змушує тебе скористатися будь-якою можливістю для нанесення шкоди Україні та її спортсменам. Не можу уявити собі, коли б я був українським спортсменом, що мав би проходити через цей фарс зі змаганнями проти росіян і білорусів».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты