Политика | Южноукраинск, 13 Июня, 2018

Олена Захарова складає повноваження голови постійної комісії Южноукраїнської міської ради

Свежие новости: Олена Захарова складає повноваження голови постійної комісії Южноукраїнської міської ради

Голова постійної комісії міської ради Южноукраїнської міської ради з питань освіти, охорони здоров'я, культури, спорту, соціального захисту населення та ЗМІ складає повноваження.

Про це Олена Захарова повідомила сьогодні, 13 червня, на засіданні комісії.

- Прошу підготувати та оприлюднити проект рішення Южноукраїнської міської ради про внесення змін до складу постійної депутатської комісії з питань освіти, охорони здоров'я, культури,спорту, соціального захисту населення та засобів масової інформації у зв'язку з моєю особистою ініціативою щодо припинення повноважень та обов'язків голови вищевказаної комісії, - йдеться у повідомленні.

Як пояснила Олена Вікторівна в коментарі «Маю право», її рішення продиктоване небажанням нести відповідальність як голова комісії за порушення, допущені представниками виконавчої влади у питаннях зі сфери медицини. Зокрема це стосується незаконного призначення Анатолія Нікітіна на посаду головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», а саме порушення «Порядку проведення конкурсу на заняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров'я», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27грудня 2017 р.

- Маємо вже сьогодні деякі наслідки роботи новоствореної більшості у міськраді. Через вплив на посадових осіб Департаменту соціальних питань та охорони здоров'я окремих депутатів із так званої більшості ми на сьогоднішній день вже згальмували час щодо запуску медичної реформи на первинній ланці. На сьогодні, скажу, що вже розділені сфери впливу, зокрема, за які відповідальна моя комісія, між депутатами сформованої більшості, тому надалі я відсторонюю себе як голову комісії за негативні майбутні наслідки роботи нової більшості, - прокоментувала Олена Захарова.

Дана заява зареєстрована в організаційно-контрольному відділі виконкому і доведена до відома секретаря міської ради.

Читайте також: В ожидании расправы над неугодными

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты