Общество | Николаев, 5 Июля, 2018

Олексій Савченко вітає аграріїв Миколаївщини з першим мільйоном тонн зерна нового врожаю

Свежие новости: Олексій Савченко вітає аграріїв Миколаївщини з першим мільйоном тонн зерна нового врожаю

Станом на 4 липня хлібороби Миколаївщини внесли в загальнодержавний коровай перший мільйон тонн зерна нового врожаю. З черговою трудовою перемогою аграріїв привітав голова обласної державної адміністрації Олексій Савченко на своїй сторінці у Фейсбук

«Вітаю аграріїв Миколаївщини з черговою трудовою перемогою – на сьогодні в області зібрано більше мільйона тонн зерна нового врожаю! Крім того, першими 100-тисячний рубіж по намолоту ранніх зернових та зернобобових культур перетнули хлібороби Новоодеського району, до цього ж показника наближаються аграрії Вітовського та Снігурівського районів», - зазначив голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко.

Найвищою урожайність зернових залишається в Первомайському (37,4 ц/га), Очаківському (32,9 ц/га), Братському (32,0 ц/га) та Арбузинському (31,1 ц/га) районах. 

Згідно з оперативними даними, більше мільйона тонн  намолочено при середній урожайності 28,5 ц/га, в тому числі отримано 442 тисячі тонн пшениці, урожайність якої, внаслідок кліматичних умов цього року, коливається від 23,2 ц/га в Березнегуватському районі до 38,6 ц/га в Братському, а в середньому по області складає 29,1 ц/га.

Олексій Савченко подякував аграріям за самовіддану та напружену працю, яка приносить результат далеко не одразу: «Бажаю й надалі щедрих врожаїв та примноження трудових успіхів».

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты