Общество | Новая Одесса, 24 Января, 2018

Олексій Савченко передав медичне обладнання та автівки для закладів охорони здоров’я Новоодещини

Свежие новости: Олексій Савченко передав медичне обладнання та автівки для закладів охорони здоров’я Новоодещини Олексій Савченко передав медичне обладнання та автівки для закладів охорони здоров’я Новоодещини

Для потреб лікувальних закладів Новоодеського району за грантові кошти Державного фонду регіонального розвитку в рамках інвестиційного проекту «Матеріально-технічне оснащення амбулаторій загальної практики сімейної медицини та фельдшерських пунктів Новоодеського району» на загальну суму понад 4 мільйони гривень було закуплено медичне обладнання та автівтомобілі.

У середу, 24 січня, голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко разом з керівництвом району привітали медиків та передали закладам охорони здоров’я автомобілі та медичне устаткування.

«Вже сьогодні ми маємо суттєві плоди реформи децентралізації, впроваджуваної Президентом України Петром Порошенком.  І успіхи нашої громади залежать як всі ми працюємо на місцях. Сьогодні разом з нами знаходяться практично всі ті, хто долучився до співпраці з громадськістю і взяв на себе відповідальність за зміни. Вітаю вас з отриманням гранту на закупівлю необхідного медичного оснащення! Це результат кропіткої, злагодженої роботи.  Пам’ятайте - від того, як ми ставимося, як ми працюємо залежить той зворотній зв'язок з яким до нас приходять люди, приходять інвестори,  за рахунок чого ми можемо надати робочі місця, отримати податки. І за рахунок цих податків можна придбати  необхідне обладнання і всю техніку, яка буде використовуватися по наших медичних амбулаторіях», - зазначив Олексій Савченко.

В рамках гранту придбано:

- комп’ютерне обладнання;

- електрокардіограф ЮКАРД-100 – 8 шт;

- аналізатор сечі CL-50 – 10 шт;

- портативний аналізатор визначення гемоглобіну крові HemoCue Hb201+ - 10 шт;

- напівавтоматичний біохімічний аналізатор Biohem SA – 10 шт;

- автомобіль легковий ЗАЗ Деу Сенс – 8 шт.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости