Общество | Николаев, 4 Июля, 2019

Олександр Сєнкевич привітав випускників "Могилянки" з отриманням дипломів

Свежие новости: Олександр Сєнкевич привітав випускників

У середу, 3 липня, у Миколаївському обласному палаці культури відбулася конвокація випускників ЧНУ імені Петра Могили. Молоді люди отримали омріяні дипломи, підкріплені ґрунтовними знаннями, здобутими упродовж років навчання в університеті.

Традиційно свято почалось покладанням квітів до Меморіалу героїв-ольшанців. Після чого студенти в мантіях пройшли вулицею Соборною до місця проведення урочистостей.

На церемонію завітали викладачі, батьки та почесні гості, зокрема, заступник голови облдержадмінстрації Олександр Трайтлі, міський голова Олександр Сєнкевич, заступник начальника департаменту освіти і науки  облдержадмінстрації Наталія Сокульська.

Вітаючи випускників, міський голова зазначив: "Студентство - чудовий період життя, під час якого молодь має можливість здобути неоціненний досвід, відчути неперевершені емоції дружби та кохання. Сьогодні я звертаюсь до вас, як до колег, адже студентів тут вже немає. Для вас починається реальне життя.  На шляху до мети перетворюйте свої мрії у конкретні плани. Розвивайте у собі критичне мислення. І завжди перед тим, як зробити важливий крок у житті, задавайте собі питання: навіщо я це роблю".

Особливу вдячність Олександр Сєнкевич висловив батькам за гідне виховання дітей і той вибір, який вони допомогли зробити нинішнім випускникам. Молодим спеціалістам міський голова побажав успіху, вдалого працевлаштування і віри в свої сили.

- Дякую викладачам за освіту, а батькам за постійну підтримку та допомогу. Шановні випускники, ви поповнюєте інтелектуальну еліту міста Миколаєва і нашої країни. Впевнений, у вас все буде добре. Вірте у себе"

Опісля привітальних слів відбулося вручення відзнак і довгоочікуваних дипломів, а молоді фахівці не втомлювалися отримувати привітання від своїх найближчих та друзів.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты