Политика | Николаев, 23 Июля, 2018

Олександр Сєнкевич ініціює термінове засідання бюджетної комісії міськради

Свежие новости: Олександр Сєнкевич ініціює термінове засідання бюджетної комісії міськради

У понеділок, 23 липня, під час апаратної наради Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич порушив питання щодо встановлення світлофорних об’єктів на найбільш небезпечних ділянках міських автошляхів. Керівник міста, зокрема, запитав, чому дотепер не розпочато роботу щодо встановлення світлофорів на вул. 1 Лінія, перетині вул. Велика Морська та вул. Московська.

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення міської ради.

З’ясувалося, що виділення коштів на встановлення світлофорних об’єктів має бути погоджено постійною комісією міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку

Олександра Сєнкевича цей факт обурив: навіщо тоді виконавча влада, якщо розміщенням світлофорів займається бюджетна комісія?

Мер підкреслив, що у квітні поточного року виконком міської ради погодив рішення про перерозподіл коштів на виконання робіт з облаштування світлофорних об’єктів. Тобто, виконавча влада рішення прийняла. Тепер питання «зависло» в бюджетній комісії, роботи не розпочинаються, і, як наслідок, до кінця року кошти не будуть освоєні.

-   Життя та здоров’я миколаївців під загрозою внаслідок такої роботи комісії, - зауважив мер.

Олександр Сєнкевич заявив, що сьогодні ж зустрінеться з головою бюджетної комісії та попросить терміново зібратися і в найкоротший термін вирішити ці першочергові питання.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты