Происшествия | 20 Декабря, 2023

Окупанти знищили дитячу веслувальну базу на Одещині

Свежие новости: Окупанти знищили дитячу веслувальну базу на Одещині

Росіяни продовжують нести смерть та розруху в Україну. На цей раз стало відомо, що терористичні війська знищили дитячу веслувальну базу в Таїровому Одеської області.

«Ось такий він, "руський мір" – страшний, агресивний та байдужий до спортивних мрій наших дітей.

Вночі 17 грудня російські війська знову атакували цивільну інфраструктуру. Цього разу полум'я спалахнуло на дитячій веслувальній базі "Чорноморець". В результаті – спортсмени втратили не лише човни, а й дах над головою.

Діти, які ще вдень 16 грудня тренувалися на тій же воді, наступного ранку разом зі своїми батьками, тренерами та іншими спортсменами вже розбирали залишки сміттєзвалищ згорілих човнів та допомагали відновити те, що було зруйновано. І кого ви намагаєтесь перемогти?

Запам'ятайте: ви зруйнували нам човни, але ніколи не зруйнуєте найцінніше – наші спортивні плани, мрії та віру в нашу Перемогу.

Так, розчарування розпалило наші серця, але сьогодні ми об'єднуємося, щоб відновити те, що було втрачено. І ми впевнені – наша спортивна громада стоїть разом, і ми зможемо відновити веслувальну базу», – повідомили на сторінці спортивного клубу в інстаграмі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты