Криминал | 14 Января, 2023

Окупанти влучили у багатоповерхівку в Дніпрі: 5 загиблих, 39 поранених

Свежие новости: Окупанти влучили у багатоповерхівку в Дніпрі: 5 загиблих, 39 поранених Окупанти влучили у багатоповерхівку в Дніпрі: 5 загиблих, 39 поранених

Росіяни у суботу в ході ракетної атаки влучили у багатоповерхівку в Дніпрі, 5 осіб загинуло і 39 дістали поранень, з них 7 дітей.

Про це повідомляє заступник голови ОП Кирило Тимошенко,голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у Telegram, мер Дніпра Борис Філатов

"Просто нелюди, немає як мінімум одного під‘їзду, під завалами знаходяться люди, які були дома у святковий день.".

Пізніше Тимошенко повідомив, що станом 16:20 у м. Дніпро у зруйнованому під’їзді дев’ятиповерхового житлового будинку врятовано 15 осіб.

Пізніше Резніченко повідомив, що внаслідок ракетного удару 5 осіб загинуло, 39 дістали поранень. 

Серед поранених – 7 дітей, найменшому з них 3 роки. 9-річна дівчинка перебуває у важкому стані.

У свою чергу, мер Дніпра Борис Філатов повідомив, що внаслідок влучання цілий район знеструмлено повністю і відключено від систем життєзабезпечення.

Президент Володимир Зеленський відреагував на удар по Дніпру, заявивши, що всі причетні до цього терору понесуть максимальну відповідальність.

 

 

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты