Политика | 12 Сентября, 2022

Окупанти відмовилися проводити псевдореферендум у Херсонській області, — ОК «Південь»

Свежие новости: Окупанти відмовилися проводити псевдореферендум у Херсонській області, — ОК «Південь»

Росіяни відмовився від проведення псевдореферендуму на Херсонщині. Водночас окупанти посилили поліцейські та терористичні заходи щодо представників руху опору на тимчасово окупованих територіях.

Про це на брифінгу повідомила начальник об’єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталя Гуменюк, пише LB.ua.

— Наразі мова про проведення так званого референдуму не йде. Вони не можуть навіть сформувати комісії, які б працювали та імітували цей референдум. Зараз вони змінили риторику та заговорили про безпекову складову, бо їм дуже небезпечно та тривожно навіть на тих територіях, які вони вважали стабільно окупованими, — заявила Наталя Гуменюк.

Водночас, за її словами, окупанти посилюють поліцейські заходи навколо Херсона.

— Беручи місто у кільце блокпостів та патрулів. Втім, спрацьовує наш вогневий контроль. Район зосередження техніки та озброєння сьогодні вночі було вражено. Не зважаючи на це зовнішнє кільце, — сказала Наталя Гуменюк.

Крім того, посилені репресивні методи ворога по вишукуванню представників руху опору на тимчасово окупованих територіях.

— Вони посилюють поліцейські та терористичні заходи щодо чоловіків, які знаходяться там. Продовжується практика подворових обходів, вишукування на людях тих самих татуювань. Тобто практика їхніх дій не змінюється. Час від часу вони її посилюють чи послаблюють, — повідомила речниця.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты