Происшествия | 5 Сентября, 2022

Окупанти відключили Каховську ГЕС та знеструмили частину Півдня України

Свежие новости: Окупанти відключили Каховську ГЕС та знеструмили частину Півдня України

Російські окупанти відключили Каховську ГЕС, що спричинило знеструмлення частини Херсонської та Запорізької областей.

Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що без електропостачання залишалися Мелітополь, Бердянськ, в Херсонській області були перебої.

В Генштабі ЗСУ також повідомили, що командування військових частин 1-го армійського корпусу російських окупаційних військ проводить заходи примусового переведення особового складу строкової служби на контракт, що унеможливлює їх звільнення з військової служби протягом трьох років. Крім того, на зазначену категорію не поширюються одноразові виплати за підписання таких контрактів, що значно знижує морально-психологічний стан особового складу.

Разом з тим, в місті Херсон ЗСУ знищили понад 30 військовослужбовців та 3 танки противника; а в районі Антонівського мосту і переправи знищено зенітний ракетний комплекс та шість вантажівок ворога.

Успішні дії Сил оборони призвели до виведення з ладу переправ в районі Херсона та вчергове звели нанівець спроби агресора відновити перекидання військ через річку Дніпро.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости