Политика | 29 Июля, 2022

Окупанти обстріляли колонію в Оленівці, де утримуються українські полонені, і звинуватили в цьому ЗСУ

Свежие новости: Окупанти обстріляли колонію в Оленівці, де утримуються українські полонені, і звинуватили в цьому ЗСУ

Російська пропаганда вранці у п'ятницю, 29 липня, заявила про обстріл колонії в Оленівці Донецької області, де утримуються українські полонені.

Відео з наслідками обстрілу наразі публікують російські ЗМІ.

В обстрілах окупанти традиційно звинуватили ЗСУ, додавши при цьому, що удар був нанесений РСЗО HIMARS. Як відомо, ці високоточні установки за останній місяць прицільно знищили чимало російських складів з боєприпасами та паливом, а также живої сили ворога. При цьому ЗСУ б’ють лише по військовим цілям.

За даними окупантів, нібито 53 українці загинули, ще 75 отримали поранення.

Як повідомляє «Українська правда» з посиланням на свої джерела у розвідці, зафіксовано артилерійські удари росіян у напрямку Оленівки. Атака була з боку окупантів.

Інше джерело повідомило, що днями українських полонених перевели до промзони, саме у цей барак, по якому 29 липня був удар

– Це був барак, у якому були бійці «Азова», їх перевели до нього за кілька днів до обстрілу, ми ще не могли зрозуміти, чому, – приводить пряму мову свого співрозмовника видання.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости