Криминал | 12 Января, 2024

Окупанти атакували дронами поліцейських, які рятували поранених жінок в Авдіївці

Свежие новости: Окупанти атакували дронами поліцейських, які рятували поранених жінок в Авдіївці

Російські військові атакували дронами правоохоронців в Авдіївці на Донеччині. У цей момент вони допомагали пораненим жінкам.

Про це повідомляє поліція  Донецької області .

Зазначається, що "Білі ангели" отримали повідомлення, що у приватному секторі постраждали люди. Чоловік загинув, а жінка зазнала тяжких поранень.

Коли поліцейські надавали жінці медичну допомогу, ворог скинув з дрона боєприпас. Правоохоронці помітили, що дрони продовжує стежити за ними і може будь-якої миті направити по них удар.

 

"Діювали швидко та злагоджено і вже за кілька хвилин безпечно доставили постраждалу до місцевої лікарні. Медики стабілізували її для подальшої евакуації до Мирнограду ", - йдеться у повідомленні.

Поліція повідомляє, що тяжкі травми внаслідок ракетного обстрілу отримала ще одна місцева мешканка. Стан її був критичним.

" Рятували жінку за тим самим алгоритмом: невідкладна допомога - зупинка у місцевій лікарні для стабілізації стану - евакуація до тилової медустанови ", - додали правоохоронці.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты