Общество | Южноукраинск, 2 Июня, 2017

Оголошення про проведення інвестиційного конкурсу - Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Свежие новости: Оголошення про проведення інвестиційного конкурсу - Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради оголошує конкурс по залученню інвестора щодо реалізації  Інвестиційного проекту  «Розбудова торговельного майданчику «Ринок «Господар» (соціальна група пристосованих торговельних місць для продовольчих товарів та тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності)», з метою створення сприятливих умов для впровадження інвестиційної діяльності та забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку міста Южноукраїнська.

Умови проведення інвестиційного  конкурсу

щодо реалізації Інвестиційного проекту «Розбудова торговельного майданчику «Ринок «Господар» (соціальна група пристосованих торговельних місць для продовольчих товарів та тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності)», затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 25.05.2017 № 707, та конкурсна документація

1. Характеристика об’єкту інвестування.

2. Умови реалізації Інвестиційного проекту

Реалізація проекту передбачає поетапне фінансування комплексу заходів, пов’язаних з розбудовою торговельного майданчика «Ринок «Господар» (соціальна група пристосованих торговельних місць для продовольчих товарів та тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності)» та введенням в експлуатацію стаціонарних тимчасових споруд на території ринку.

Перший етап:

Влаштування на пайових засадах за рахунок коштів інвестора (-ів):

-  тимчасової споруди адміністративного призначення загальною площею 28 кв.м., для розміщення адміністрації торговельного майданчика «Ринок «Господар» (соціальна група пристосованих торговельних місць для продовольчих товарів та тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності)», ветеринарної лабораторії, складських приміщень тощо;

- 2 біотуалети;

- модуля відходів, для впровадження технології щодо роздільного збору відходів, які залишаться у комунальній власності

Другий етап:

Влаштування 7 стаціонарних тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на земельній ділянці торговельного майданчика «Ринок «Господар» (соціальна група пристосованих торговельних місць для продовольчих товарів та тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності)», загальною площею  139,9 кв. м., з оформленням відповідного договору земельного сервітуту на 10 років, які залишаться у власності інвестора (-ів):

в тому числі:

5 стаціонарних тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності – торгівлі продуктами харчування (за винятком алкогольних напоїв), промисловими товарами,  товарами соціального спрямування;     

2 стаціонарні тимчасові споруди спеціалізованого призначення (1 - для торгівлі рибою;            1- молоком і молочними продуктами).

            Благоустрій  прилеглої до стаціонарних тимчасових споруд території, сприяння (не перешкоджання)  виконанню робіт по ремонту існуючих комунікацій комунального призначення, що проходять під торговельним майданчиком «Ринок «Господар» (соціальна група пристосованих торговельних місць для продовольчих товарів та тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності)».

Третій етап:

Введення  в експлуатацію тимчасової споруди адміністративного призначення,                            7 тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності, біотуалетів, модуля відходів тощо на території торговельного майданчика «Ринок «Господар» (соціальна група пристосованих торговельних місць для продовольчих товарів та тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності)».

 

ОРІЄНТОВАНИЙ ПЛАН РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТУ

(поставка майна, фінансування робіт, товарів та послуг)

Термін реалізації інвестиційного проекту «Розбудова торговельного майданчику «Ринок «Господар» (соціальна група пристосованих торговельних місць для продовольчих товарів та тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності)» складає 1 рік.

* Розмір капіталовкладень може змінюватись (уточнюватись).

Зазначені позицій можуть бути протрактовані інвестором (інвесторами) на розсуд запропонованої ним (ними) пропозиції.

3.Основні умови конкурсу

3.1 Конкурс проводиться відповідно до вимог, визначених Положенням про здійснення інвестиційної діяльності у місті Южноукраїнську, затвердженим рішенням Южноукраїнської міської ради від 23.03.2017  № 564.

   3.2  Учасниками конкурсу можуть бути  фізичні особи – суб’єкти підприємницької діяльності або група фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності та юридичні особи.

3.3 Фінансування інвестором (інвесторами) усіх витрат, пов’язаних з проектуванням, будівництвом та введенням об’єктів інвестування в експлуатацію, також його благоустроєм.

3.4 Відповідно до розділу 7 Положення про здійснення інвестиційної діяльності у місті Южноукраїнську, затвердженого рішенням Южноукраїнської міської ради від 23.03.2017                   № 564, фізичні особи - суб’єкти підприємницької діяльності або юридичні особи подають заяви на участь в інвестиційному конкурсі та додаткові документи, а саме:

Заява на участь в інвестиційному конкурсі (подається у трьох примірниках).

До заяви на участь у конкурсі додаються, завірені належним чином копії документів:

Для фізичних осіб - суб’єктів підприємницької діяльності

  1. Копія паспорту, що посвідчує особу учасника інвестиційного конкурсу.
  2.    Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера у Державному реєстрі платників податків та обов’язкових платежів.
  3. Довідка про поточний стан розрахункового рахунку фізичної особи-підприємця (для підтвердження фінансової спроможності щодо реалізації проекту).
  4.    Довідка про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів.
  5.     Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
  6.     Дані щодо наявності досвіду і можливостей фінансового й організаційного забезпечення реалізації інвестиційних проектів.
  7.     Згода заявника виконувати визначені цим Положенням умови участі у конкурсі.
  8.     Пропозиції учасника по критеріях конкурсу (надається в окремому запечатаному конверті з надписом «Пропозиція учасника») .

Для юридичних осіб

1.  Нотаріально посвідчені копії установчих документів, витяг з Єдиного державного реєстру підприємств і організацій України. Засвідчені у встановленому порядку документи (витяг з торговельного, банківського або судового реєстру тощо), що підтверджують реєстрацію юридичної особи у країні її місцезнаходження – для нерезидентів.

2. Дані, що підтверджують можливість учасника конкурсу забезпечити належне фінансування інвестиційної діяльності.

3. Баланс підприємства – для резидентів.

4. Звіт про фінансові результати – для резидентів.

5. Звіт про рух грошових коштів – для резидентів (якщо підприємство відноситься до розряду великих підприємств).

6. Звіт про власний капітал – для резидентів (якщо підприємство відноситься до розряду великих підприємств).

7. Довідка державної податкової інспекції за місцем реєстрації учасника конкурсу про відсутність заборгованості перед бюджетом.

8.  Дані щодо наявності досвіду і можливостей фінансового й організаційного забезпечення реалізації інвестиційних проектів.

9.  Згода заявника виконувати визначені цим Положенням умови участі у конкурсі.

  1. 10. Пропозиції учасника по критеріях конкурсу (надається в окремому запечатаному конверті з надписом «Пропозиція учасника»).

 Примітка: Усі документи повинні бути акуратно оформлені і заповнені. Підчищення і виправлення не допускаються.  Невідповідність документів пред'явленим вимогам тягне визнання їх недійсними і є підставою для відхилення претендента від участі у конкурсі.

11. Подання фізичною або юридичною особою конкурсних пропозицій у письмовій формі за підписом уповноваженої особи учасника конкурсу, прошитої, пронумерованої та скріпленої печаткою в окремому запечатаному конверті.

12. Переможцем (переможцями) конкурсу визначається претендент, пропозиція якого відповідає умовам конкурсу та який запропонував найбільш вигідні умови для територіальної громади м. Южноукраїнська на реалізацію інвестиційного проекту.

13.Інвестиційний договір укладається протягом 10 робочих днів після визначення переможця інвестиційного конкурсу.

14. Інвестиційний договір укладається між переможцем (переможцями) інвестиційного конкурсу та комунальним підприємством «Критий ринок м. Южноукраїнська», якому надано такі повноваження.

15. Договір набуває чинності після його підписання сторонами і затвердження Южноукраїнською міською радою.

4.   Основні критерії визначення переможця

1. Інвестор вкладатиме достатні кошти для влаштування тимчасової споруди адміністративного призначення загальною площею  28 кв.м., для розміщення адміністрації торговельного майданчика «Ринок «Господар» (соціальна група пристосованих торговельних місць для продовольчих товарів та тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності)», ветеринарної лабораторії, складських приміщень тощо; придбано та встановлено 2 біотуалети; влаштування модулю відходів, для впровадження технології щодо роздільного збору відходів;

2. Найбільш вигідна та надійна схема реалізації інвестиційного проекту, розмір інвестицій в розбудову тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності, інтенсивність фінансування інвестицій.

3. Відповідність заявки та пропозиції основним умовам інвестиційного конкурсу. Змінить існуючу інфраструктуру ринкової торгівлі на нову, більш якісну і більш безпечну користь соціально доступного обслуговування всього міста.

4.  Документальне підтвердження фінансової спроможності інвестора (інвесторів) 

5. Дотримання  вимог експлуатації збудованого об’єкту, в т. ч. екологічних, санітарно-епідеміологічних, протипожежних норм, вимог Стратегії сталого розвитку «Україна 2020», де її вектором зокрема визначено, що «безпека життя та здоров’я людини неможлива без доступу до безпечних харчових продуктів та промислових товарів».

6. Створення  не менше 10 нових робочих місць, забезпечення  безпечних умов праці.

7. Сприяння ліквідації основного середовища розростання несанкціонованої (стихійної) торгівлі на  пр. Незалежності.

8. Додатковими критеріями є: досвід роботи і репутація на вітчизняному ринку.

5.   Подання заявки та конкурсної пропозиції:

 Місце подання заявки: управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради, бул. Цвіточний, 9, м. Южноукраїнськ, Миколаївська обл., 2-11-24, 5-57-78.

Термі подачі:  до 17 год. 15 хв. 21.06.2017.

6.   Розкриття конкурсних пропозицій:

Місце: Зал засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради,                         вул. Дружби народів, 48, м. Южноукраїнськ, 55002

Дата: о 13.30 годині  26.06.2017.

7. Додаткова інформація:

Ознайомитись з Положенням про здійснення інвестиційної діяльності у місті Южноукраїнську, затвердженим рішенням Южноукраїнської міської ради від 23.03.2017  № 564 та  Інвестиційним проектом «Розбудова торговельного майданчику ринок «Господар» (соціальна група пристосованих торговельних місць для продовольчих товарів та тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності), затвердженим рішенням Южноукраїнської міської ради від 25.05.2017  № 707, можна на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою //akts.yu.mk.ua/showdoc/8782/.

Додаткову інформацію можна  отримати  у відділі економіки та інвестицій управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради, бул. Цвіточний, 9, м. Южноукраїнськ, Миколаївська обл., (05136) 5-57-78 (факс 5-62-00), е-mail: [email protected].

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты