Общество | Вознесенск, 24 Октября, 2019

Очільник територіальної громади Вознесенська провів офіційний прийом

Свежие новости: Очільник територіальної громади Вознесенська провів офіційний прийом

24 жовтня на офіційному прийомі громадян міським головою Віталієм Луковим було розглянуто 5 звернень від мешканців Територіальної громади Вознесенська.

Мешканка громади звернулася до міського голови щодо встановлення освітлення по вулиці, де вона проживає. На її думку, процес заміни лампи значно затягнувся. Крім того, світильник стоїть неправильно. Очільник громади надав доручення профільному спеціалісту надати повний аналіз щодо цього питання до кінця дня.

Жінка, яка є приватним підприємцем та здійснює підприємницьку діяльність на території громади занепокоєна подальшою долею її бізнесу з урахуванням впровадження нової політики щодо встановлення малих архітектурних форм на території міста. Міський голова запевнив мешканку громади, що абсолютно усі підприємці, які добросовісно працюють в громаді, обов’язково будуть підтримані її керівництвом. Їх право на підприємництво неодмінно захищатиметься.

Інші питання стосувались оформлення субсидії, надання матеріальної допомоги, транспорту.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09. Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за логіном: live: v.d. lukov.

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты