Происшествия | Николаев, 13 Мая, 2023

Обстріл складу в Миколаєві завдав шкоди довкіллю на сотні мільйонів гривень

Свежие новости: Обстріл складу в Миколаєві завдав шкоди довкіллю на сотні мільйонів гривень Обстріл складу в Миколаєві завдав шкоди довкіллю на сотні мільйонів гривень

Наприкінці вересня 2022 року внаслідок обстрілу сталася пожежа на території Приватного підприємства «Бізнес центр «VITAHO» по вулиці Новозаводській у Миколаєві. За результатами розрахунків загальна сума збитків довкіллю становить 847,2 млн гривень.

Повідомляє Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу у Facebook.

Внаслідок обстрілу були зруйновані складські приміщення підприємства, стався розлив та загоряння нафтопродуктів, також горіли автомобільні шини.

Державними інспекторами проведено обстеження та встановлено, що будівельними відходами засмічено земельну ділянку загальною площею 8 000 кв м. Також встановлено, що внаслідок пожежі вигоріло 200,5 т нафтопродуктів та 145,4 т автомобільних шин, це спричинило забруднення атмосферного повітря продуктами горіння. Через розлив нафтопродуктів було забруднено земельну ділянку площею 500 кв м.

Війна в Україні - питання екологічної безпеки та спільного майбутнього. Це перший за останні 20 років міжнародний конфлікт із такою значною шкодою довкіллю.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты