Политика | 30 Мая, 2020

Новопризначена голова Братської райдержадміністрації розповіла, які проблеми вважає пріоритетними

Свежие новости: Новопризначена голова Братської райдержадміністрації розповіла, які проблеми вважає пріоритетними

29 травня, перший заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Сергій  Бичков за дорученням голови ОДА Олександра Стадніка  представив новопризначеного голову Братської райдержадміністрації Антоніну Шарату.

«Вітаю Антоніну Анатоліївну з призначенням на таку високу посаду. Це великий кредит довіри від Президента України Володимира Зеленського. Переконаний, що ви впораєтесь із поставленим завдання.

Сподіваюся, що вам вдасться сформувати дієву команду однодумців, яка спільною працею досягне належних результатів для розвитку району.

Бажаю Вам доброї вдачі у будь-яких починаннях, мудрості, виваженості у вирішенні справ та плідної праці на благо громади, ми ж з боку облдержадміністрації надаватимемо посильну допомогу.

Нехай реалізується все заплановане!», –  сказав Сергій Бичков.

Антоніна Шарата, подякувавши за висловлену довіру, зупинилася на проблемних питаннях, які стоять перед районом, в частині наповнення бюджету, ремонту доріг, вирішення нагальних потреб закладів соціальної сфери району, зазначивши, що їх вирішення залежить від спільної, злагодженої роботи органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, депутатів всіх рівнів, керівників підприємств, установ та організацій та підтримки жителів району.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости