Криминал | 16 Марта, 2023

Нові мішені майбутніх масованих ударів РФ по Україні

Свежие новости: Нові мішені майбутніх масованих ударів РФ по Україні Нові мішені майбутніх масованих ударів РФ по Україні

Мішенями майбутніх ракетних ударів Росії по Україні, найімовірніше, стануть урядові будівлі, будівлі ЗСУ й міністерства оборони, розповів в інтерв'ю 24 каналу спікер ВПС ЗСУ Юрій Ігнат.

"Тобто, як вони там називають їх, "центри прінятія рішеній", - сказав Ігнат.

Також під удар можуть потрапити транспортна інфраструктура, гідротехнічні споруди, очисні споруди.

За словами Ігната, йдеться не тільки про Київ, а й про інші міста: "Урядові будівлі – це не лише столиця, адже ми пам'ятаємо про Харківську та Миколаївську ОДА. Тому очікувати від них можна будь-чого. Треба просто бути готовим і нищити все, що летить на нас. А людям дотримуватись рекомендацій з безпеки".

"Чи будуть вони це робити далі? Хоч виробництво триває, основний стратегічний запас новітніх крилатих і балістичних ракет вичерпується. Йдеться про Х-101, "Калібр", "Іскандер-М", "Кинджал". Це зброя, яка може летіти далеко й влучати у радіусі 10 – 20 метрів. Це високоточна далекобійна зброя", - зауважив Ігнат.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости