Экономика | Николаев, 22 Января, 2018

Нібулонівський флот вже очікує на поповнення

Свежие новости: Нібулонівський флот вже очікує на поповнення

Сьогодні суднобудівники компанії працюють над п’ятьма новими замовленнями.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Паралельно ведеться поточний ремонт несамохідних суден і обслуговування буксирів судноплавної компанії «НІБУЛОН».

Перевантажувач зерна проекту П-38«Нібулонівець-2»

Спуск на воду 67-го судна компанії «НІБУЛОН» відбувся 21 грудня 2017 року. Сьогодні на перевантажувач, пришвартований біля пірсу суднобудівно-судноремонтного заводу «НІБУЛОН», вже подане електроживлення на головний розподільний щит.

Завершується підключення обладнання санвузлів у каютах, випробування систем на герметичність та встановлення пайолів у приміщенні допоміжних механізмів. Ведеться підготовка судна до кренування. Після чого у цистерни та системи будуть прийняті робочі середовища і розпочнеться випробування механізмів судна.

У житловому контурі завершується оздоблення приміщень і установка меблів.

Після проведення швартовних та ходових випробувань судно буде введено в експлуатацію.

Перше несамохідне судно проекту В5000

На стапельній ділянці зістиковано кормовий та носовий напівкорпуси судна, розпочато зварювання монтажного стику. Завершуються складальні роботи у сухих відсіках носового напівкорпусу судна та форпіку. Триває встановлення насичення, випробування приміщень на герметичність та передача під фарбування. Після завершення випробувань і фарбування судно буде готуватися до спуску на воду для виконання  всіх добудовчих робіт і проведення випробувань.

Друге несамохідне судно проекту В5000

Триває виготовлення секцій середньої і носової частини судна в складально-секційному цеху, перші секції кормової частини встановлені на стапель. Розпочато формування корпусу судна.

Перший та другий буксири проект Т3500

В цеху металообробки триває порізка та гнуття металопрокату, в збірно-секційному цеху

ведеться виготовлення вузлів і секцій суден. Днищева секція першого буксиру встановлена на стапельну ділянку. Розпочато процес формування корпусу судна.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты