Общество | 1 Августа, 2019

«НІБУЛОН» збільшує кількість рейсів між Херсоном та Голою Пристанню

Свежие новости: «НІБУЛОН» збільшує кількість рейсів між Херсоном та Голою Пристанню

Компанія «НІБУЛОН» оголошує про відкриття з 16 серпня додаткових регулярних рейсів між Херсоном та Голою Пристанню, що виконуватимуться високошвидкісним пасажирським судном «НІБУЛОН Експрес – 3».
 

Ракета ходитиме щодня, однак з різницею в розкладі у будні дні та вихідні.

Звертаємо увагу, що із запуском додаткової ракети на Херсонщині трохи коригується розклад руху пасажирського судна «НІБУЛОН Експрес – 4», що прямує за маршрутом Нова Каховка Херсон – Гола Пристань.

* Тривалість рейсів може змінюватись залежно від погодних умов.

Квитки можна придбати тільки безпосередньо на судні або забронювати, зателефонувавши на номер (050) 394 74 83 чи написавши на електронну адресу [email protected]

Вартість квитків

Про можливі зміни цін і маршрутів ми будемо повідомляти додатково на корпоративному сайті компанії www.nibulon.com, на сторінці Водних пасажирських перевезень і офіційній сторінці компанії «НІБУЛОН» у Фейсбук. З правилами перевезень водним транспортом пасажирів і багажу можна ознайомитись на сайті компанії у розділі «Пасажирські перевезення».

Ми чекаємо на вас та бажаємо кожному приємних вражень від поїздок!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты