Общество | Николаев, 15 Декабря, 2017

«НІБУЛОН» визнано кращим роботодавцем року в номінації «Соціально відповідальний роботодавець»

Свежие новости: «НІБУЛОН» визнано кращим роботодавцем року в номінації «Соціально відповідальний роботодавець»

14 грудня 2017  року відбувся обласний Форум роботодавців «Грані співпраці в контексті новітніх змін». Організатором заходу стала Миколаївська обласна служба зайнятості.

Метою цьогорічного Форуму є посилення соціального діалогу у сфері зайнятості, сприяння формуванню конкурентоспроможного ринку праці та розвитку соціально відповідально бізнесу.

Кращими роботодавцями визнано підприємства Миколаївської області, які стабільно працюють, залучають інвестиції в регіон, забезпечують якісною продукцією не лише вітчизняний, але й закордонний ринок товарів та послуг, сприяють зайнятості населення Миколаївщини.

Вітаючи гостей та учасників заходу, заступник голови облдержадміністрації В. Бонь зазначив: «Саме завдяки вашим зусиллям наші люди сьогодні мають роботу, можуть отримувати зарплату і завдяки цьому мають можливість годувати себе та власні сім’ї. Велика вам за це подяка». А голова Миколаївської міської ради В. Москаленко підкреслила, що «економіка держави будується на створенні нових робочих місць та на податках, які сплачуються в бюджет від підприємств», а тому театральна зала сьогодні зібрала не лише кращих роботодавців, а й тих, хто забезпечує розвиток України.

«НІБУЛОН» відомий в Україні не лише завдяки професійній діяльності та доброчинним справам, а й як соціально відповідальний роботодавець з такими принципами роботи, як законність, прозорість, системність і стабільність. У компанії працює близько 6 тис. професіоналів своєї справи. Тут цінують свої кадри і несуть відповідальність за кожного. Постійно створюються нові робочі місця, тож чисельність працівників компанії щороку зростає.

Зважаючи на це, ТОВ СП «НІБУЛОН» було визнано кращим роботодавцем року в номінації «Соціально відповідальний роботодавець». Організатори Форуму акцентували увагу на тому, що «за роки своєї діяльності компанія "НІБУЛОН" інвестувала в економіку України понад 1,72 млрд доларів США, а протягом 11 місяців поточного року до районних центрів зайнятості було подано більше ніж 162 вакансії, з яких майже 80 % укомплектовано; також у Новоодеському, Вознесенському, Врадіївському, Доманівському, Снігурівському, Баштанському районах знаходяться філії підприємства, які є активними соціальними партнерами служби зайнятості в реалізації всіх заходів, направлених на забезпечення працевлаштування громадян на робочі місця з достойною заробітною платою».

Протягом багатьох років компанія «НІБУЛОН» залишається одним із найбажаніших місць роботи як молоді, так і високопрофесійних фахівців. Для нас це показник того, що ми рухаємося в правильному напрямі. Ми завжди готові запросити до нашої команди тих, хто вміє творчо мислити, має натхнення та бажання працювати.

 

Джерело: nibulon.com

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости