Общество | Николаев, 11 Апреля, 2018

«НІБУЛОН» продовжує днопоглиблення Південного Бугу

Свежие новости: «НІБУЛОН» продовжує днопоглиблення Південного Бугу

Компанія «НІБУЛОН» завершила виконання наступного етапу днопоглиблювальних робіт на Південному Бузі. Про це повідомляє AgroTimes

Незважаючи на несприятливі погодні умови, днопоглиблювальні роботи виконувалися за запланованим графіком і завершилися до початку нересту, повідомили в компанії.

Зокрема, роботи на Костянтинівському перекаті розпочалися 30 грудня 2017 року і за три місяці компанії «НІБУЛОН» вдалося збільшити гарантовану глибину суднового ходу на перекаті з 2 м до 2,5 м.

Загальна довжина ділянки днопоглиблення на перекаті становить 2,3 км.

Роботи виконувалися за допомогою унікального самохідного днопоглиблювального судна «Миколаївець», збудованого минулого року на суднобудівно-судноремонтному заводі «НІБУЛОНу» для днопоглиблення Дніпра, Південного Бугу, а також акваторії портів та терміналів з метою забезпечення ефективної роботи флоту компанії.

На Південний Буг «Миколаївець» повернеться з середини вересня і завершить днопоглиблення на ділянці від м. Нова Одеса до м. Вознесенськ, забезпечивши глибину суднового ходу 2,4 м.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости