Общество | Снигиревка, 19 Марта, 2018

Незважаючи на обіцянки мера Снігурівки, у місті досі немає пільгового проїзду

Свежие новости: Незважаючи на обіцянки мера Снігурівки, у місті досі немає пільгового проїзду

Голова Снігурівської райдержадміністрації Інна Бойко запропонувала провести виїзне засідання постійної «транспортної» комісії районної ради на базі Снігурівської місьради для вирішення нагального питання пільгового проїзду містом. Про це йшла мова під час засідання сесії районної ради 16 березня.

За словами Бойко, питання пільгового проїзду підіймав і народний депутат Андрій Вадатурський, після чого мер Леонід Голобля пообіцяв вирішити проблему до 15 березня. Втім, проблема лишилася, а місцеві мешканці і надалі продовжують скаржитися через відсутність пільг в автобусі.

«Мене дуже турбує питання, всі читали в інтернет-виданнях звернення Вадатурського до міського голови щодо пільгового проїзду. Відповідно до обіцянок міського голови з 15 березня повинен бути запроваджений пільговий проїзд. Сьогодні (16 березня, — ред.) я дізналась, о пільговий проїзд не запроваджений. Є така можливість, що якщо до 1 квітня не буде пільгового проїзду, автобус заберуть на інший район. Я пропонує на комісію по промисловості та транспорту запросити міського голову. Якщо ні, давайте запропонуємо міському голові зробити виїзну комісію спільно зі мною на базі міськради. Питання не рухається з місця! До 15 числа було обіцяно, але пільговий проїзд не запроваджений», — сказала голова РДА.

Нагадаємо, що Вадатурській дійсно вимагав від мера Снігурівки Голоблі вирішити питання пільгового проїзду.

Варто відзначити, що за словами голови районної ради Тетяни Мезіної, на засідання сесії райради запрошували і самого мера, проте він ігнорує це питання.

Не менш обурена ігноруванням проблеми і депутат райради Лідія Бандурова. За її словами, люди на зупинках громадського транспорту стурбовані, що не можуть по пільгам доїхати до лікарні.

«Наболіле питання проїзду по Снігурівці. Мені раз або два на тиждень потрібно то в лікарню приїздити. Чого Голобля це обіцяв? Не дай Бог автобус заберуть. Я на зупинках чую, як люди обурюються. Хіба ж вони за своє життя не заробили хоча б 4 рази проїхати. Давайте вирішувати це питання», — зазначила Бандурова.

Варто додати, що голова постійної комісії з питань промисловості та транспорту Сергій Бастан погодився щодо необхідності зробити виїзне засідання комісії в міській раді, а разом з цим підкреслив, що незважаючи на постійні запрошення чиновники ігнорують сесії районної ради.

«Що стосується пільгового проїзду – питання також дуже актуальне. Маса телефонних дзвінків, люди стурбовані даною ситуацією. Наступного тижня здійснимо виїзне засідання профільної комісії до міської ради», — резюмувала в кінці обговорення голова райради Мезіна.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости