Происшествия | 25 Февраля, 2018

Непоправна втрата – помер офіцер-“кіборг”, який піднімав прапор України над ДАПом

Свежие новости: Непоправна втрата – помер офіцер-“кіборг”, який піднімав прапор України над ДАПом

Від тяжких травм помер військовослужбовець 79-ї десантно-штурмової бригади Збройних сил України. Серце Миколи Гуцаленка зупинилося у четвер, 23 лютого, в Дніпровській лікарні імені Мечникова, передає “5 канал”.

До госпіталю армійця привезли з тяжким пораненням голови, якого військовий зазнав у боях біля Водяного 21 лютого. За життя десантника лікарі боролися два дні, проте врятувати армійця не вдалося.

На фронт Микола потрапив у липні 2014 року. Двічі заступав на оборону Донецького аеропорту. Гуцаленко був одним із “кіборгів”, які вивісили український прапор над новим терміналом летовища.

“Схилимо чоло у скорботі. Особовий склад 79 окремої десантно-штурмової бригади та командування ВДВ ЗС України висловлює співчуття родині загиблого бойового товариша, справжнього патріота”, – йдеться у повідомленні командування ВДВ ЗСУ на сторінці у Facebook.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты