Политика | 11 Июля, 2022

«Нехай погрожують, зате живий будеш»: брат окупанта, чий підпис про продовження служби сфальшували, закликає страйкувати

Свежие новости: «Нехай погрожують, зате живий будеш»: брат окупанта, чий підпис про продовження служби сфальшували, закликає страйкувати

Окупант розповідає братові, що на новому «контракті» про продовження служби сфальшували його підпис. Військовий не підписував контракт , а єдиний документ, який передав командуванню – рапорт про відмову служити далі.

Про це повідомляє ГУР.

Брат обурюється та радить родичу не підписувати документи та відмовлятися від подальшої служби.

- Зараз повинні тебе викликати і звірити твій підпис як вони можуть ще перевірити справжність цього підпису? Ти ще раз скажи мені сто відсотків, ти точно не підписував контракт?

- Я нічого не підписував, лише рапорт.

- Ну, все, ось на цьому і стоїмо. Ми доб'ємося все одно. Ми ось з матір'ю, у нас 70 тисяч є, зараз знайдемо адвоката, кредит там візьму, але я б зроблю незалежно експертизу і ви*бу цих підрозів. І потім на них подам позов, що мені ще потім років 10 можна було не працювати. А ти головне не піддавайся. Не бійся взагалі нічого. Пуска й погрожують, хоч посадять - не посадять, скажи: «зате живий буду». Ти головне нічого не підписуй, тобі зараз бл* повинні щось швидше за все підсунути.

Він також розкритикував владу Росії, зокрема президента Володимира Путіна і міністерство оборони, які брешуть про умови солдатів Росії.

— Блить, цей підбадьор путін, він мені в натурі, чогось я його не зрозумію. Вранці виступав, кричав, що всі солдати, що звільняють «ЛНР», повинні відпочити бл*ть. Тепер уже перенаправляє їх усіх на Донецьку (область, ПОНЕДІЛОК). Щось якась хiйня, прямо не розумію, бл*ть. Ми як худоба чи для них чи че?

- Спробуй зателефонувати до прокуратури та дізнатися.

- Я тобі казав, що мені міністерство оборони надіслало? Там всяку лазню написали: у нас там на першу вимогу медицина працює ох*ено, солдати на першому місці, ви не переживайте, гаряче харчування - солдатам перше-друге дають. Я кажу: ви підори ще не написали, що крем для засмаги їм даєте! Вони там лежать та відпочивають. Ви що там, з власної волі чи як? Піднімайтеся всі разом і починайте страйкувати.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости