Политика | 27 Августа, 2023

Названо імена загиблих пілотів у Житомирській області

Свежие новости: Названо імена загиблих пілотів у Житомирській області

Внаслідок авіакатастрофи 25 серпня в Житомирській області, крім Андрія Пільщикова (Juice), загинули ще В'ячеслав Мінко та Сергій Проказін.

Про це повідомила бригада тактичної авіації міста Васильків у неділю, 27 серпня.

"Загинули троє бойових пілотів 40-ї бригади тактичної авіації повітряного командування Центр Повітряних Сил ЗС України. Під час повномасштабної агресії РФ кожен із них був задіяний у виконанні повітряних операцій із захисту України, у тому числі тактичних завдань на Східному та Запорізькому напрямах", – йдеться у повідомленні.

Так, майор В'ячеслав Мінко жив на Київщині. Повернувся до авіації у 2015 році. З початком повномасштабного вторгнення було понад 200 годин нальоту. Був досвідченим пілотом бригади. Знав різні типи літаків, значну частину служби присвятив інструкторській справі.

Майор Сергій Проказін проживав у Полтавській області. 24 роки життя присвятив авіації: від льотчика – до заступника командира бригади. З 2022 року було понад 100 годин бойових польотів. Побратими згадують його неабияку усмішку, щирість, уміння прийти на допомогу у непростих ситуаціях.

Капітан Андрій Пильщиков родом із Харкова, позивний Juice. Він вісім років життя присвятив авіації. З початком повномасштабного вторгнення було понад 500 годин польотів, зокрема й під час виконання бойових завдань у складних умовах. Здобув низку державних та відомчих нагород.

Названо імена загиблих пілотів у Житомирській області

Названо імена загиблих пілотів у Житомирській області

Названо імена загиблих пілотів у Житомирській області

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты