Общество | Николаев, 2 Февраля, 2018

Нардеп Вадатурський відвідав Миколаївську школу-інтернат №3

Свежие новости: Нардеп Вадатурський відвідав Миколаївську школу-інтернат №3

Народний депутат Андрій Вадатурський разом з губернатором Олексієм Савченко відвідали Миколаївську загальноосвітню школу-інтернат №3, в яку компанія "ІнтерСпорт" передала тенісний стіл у рамках благодійної допомоги.

Про це написав нардеп на своїй сторінці в Facebook.

"Новий теністний стіл німецького виробництва дуже зручний і відповідає Європейським стандартам, що дозволить грати на професійному рівні. Декілька подач встигли розіграти разом з Олексієм Савченко.

Хочу подякувати директору "ІнтерСпорту" Aleksandr Belous за соціально відповідальний бізнес, який підтримує ідею розвитку настільного тенісу в навчальних закладах. Тим більше, що тенісні столи такої ж якості отримають загальноосвітні школи-інтернати в Новоодеському, Казанківському, Снігурівському та Баштанському районі.

Нагадаю, що цього року мені вдалося виділити кошти з держбюджету на 130 округ на 105 столів для гри в настільний теніс, що вже доставлені в навчальні заклади.

Сподіваюся, що депутати підтримають ідею, щоб залучити кошти на тенісні столи для всіх шкіл Миколаївщини. Тим більше, що очільник області Олексій Савченко повідомив про розроблення програми впровадження тенісу в школах, з подальшим придбанням тенісних столів.

А від школярів чекаю готовності до участі у змаганнях та яскраві спортивні перемоги!", - написав нардеп.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты