Общество | Николаев, 6 Января, 2019

Напередодні Різдва рятувальники проінспектували храми

Свежие новости: Напередодні Різдва рятувальники проінспектували храми Напередодні Різдва рятувальники проінспектували храми

Напередодні Різдва Христового, рятувальники проінспектувалі культові споруди Миколаївщини на предмет дотримання пожежної безпеки.

6 січня, з метою інформування священнослужителів та відвідувачів храмів, співробітники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області відвідали релігійні установи. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Співробітники ДСНС зосередили увагу на необхідності дотримання у релігійних спорудах елементарних правил пожежної безпеки.  Навели приклад пожеж, які останніми роками траплялись в області та призвели до значних наслідків. Так, після святкового богослужіння у 2015 році, вщент згоріла церква Різдва Христового у с. Мазурове Кривоозерського району. Рятувальники наполягали на необхідності забезпечення храмів вогнегасниками та провели майтер-клас з їх експлуатації.

Подібні заходи відбулись по всіх районах області.

По завершенню надзвичайники залишили для всіх проінформованих рекомендаційні листівки із зазначенням екстреного номеру “101”!

IMG_20190106_104557.jpg IMG_20190106_104834.jpg


 DSC_0026.JPG


 DSC_0039.JPG


 DSC_0051.JPG

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости