Экономика | Южноукраинск, 10 Апреля, 2018

Надходження та використання бюджетних коштів за період з 02.04.2018 по 05.04.2018 у Южноукраїнську

Свежие новости: Надходження та використання бюджетних коштів за період з 02.04.2018 по 05.04.2018 у Южноукраїнську

За відповідний період до загального фонду міського бюджету надійшло податків і зборів у сумі 12 773,7 тис. грн., із них: 12 44,3 тис. грн. – надходження податку на доходи фізичних осіб та  24,7 тис. грн. – земельного податку.

Про це повідомляється на офіційному сайті м. Южноукраїнськ.

З міського бюджету профінансовано видатки з урахуванням субвенцій з державного та обласного бюджетів в сумі 6 070,5 тис. грн. з них на: виплату заробітної плати з нарахуваннями – 778,7 тис. грн., придбання медикаментів –2,6 тис. грн.; оплату енергоносіїв – 263,3 тис. грн., а також на інші видатки – 1 611,6 тис. грн., а саме на: придбання: канцелярських та господарчих товарів, бензину, банерів, металевої конструкції, призів, інгалятора, електрофорезна, атрибутики для музичних інструментів, музичних зошитів, контейнерів для твердих побутових відходів. Також направлено кошти на: поточний ремонт світлиці ЮЗШ №1; технічне обслуговування техніки, охолоджуючих установок, транспортних засобів, системи оповіщення; оплату за виконані роботи: з поточного ремонту 3-х під’їздів житлового будинку Цвіточний, 1 та з капітального ремонту 4-х ліфтів в житлових будинках за відповідними адресами з урахуванням технічного нагляду; заправку картриджів; послуги банку, зв’язку; експлуатаційні послуги; відрядження на змагання; пільги інвалідам по зору за комунальні послуги; пільгове забезпечення медикаментами ветеранів ВВВ, інвалідів з дитинства, дітей-інвалідів, психічнохворих, 

За  рахунок  коштів  субвенцій  з  державного  та обласного бюджетів проведено видатки в сумі 3 414,3 тис. грн., а саме на: надання допомоги в зв’язку з вагітністю і пологами, при усиновленні дитини, при народженні дитини, на дітей над якими встановлено опіку, одиноким матерям, тимчасова державна допомога дітям, державна соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям, дітям з інвалідністю, особам, які не мають права на пенсію, особам з інвалідністю І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, щомісячні компенсаційні виплати непрацюючим працездатним особам в сумі 3 148,6 тис. грн.; відшкодування лікарських засобів для лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет – 36,1 тис. грн.; виплату відпускних з нарахуваннями – 166,6 тис. грн.; відшкодування наркотичних препаратів хворим на онкологію, захоронення та вивіз побутових відходів, послуги екскаватора – погрузила, відрядження працівників, бактеріальні дослідження – 16,5 тис. грн.; відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань – 15,1 тис. грн.; обласні субвенції – 31,4 тис. грн.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости