Политика | 15 Августа, 2022

"Начальство кінчене. Грошей теж не платять". Окупанти скаржаться на вогонь артилерії по своїх же військах – перехоплення ГУР

Свежие новости:

15 серпня пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України в YouTube оприлюднила перехоплення розмови російського окупанта, який воює проти України на території Харківської області.

Військовослужбовець скаржиться на начальство, розповідає про втрати окупантів, каже, що недорахувався виплат і що за документами зараз перебуває у Москві, а не на війні.

"Грошей мені теж не платять. Танька сказала, що мала бути зарплата з бойовими за місяць. Коротше, я за два місяці отримав 80 тис., а має уже 400 тис. бути. У мене бойових п...здець виїздів. Ми взагалі – за списками, знаєш, де я? Я в Москві. Я стрілець-гранатометник у Ямпольському полку. А те, що я в коробці їжджу бл...дь... Суцільне на...балово. Хлопці без грошей, я тобі кажу, – розповів він співрозмовнику. – Начальство таке кінчене, нас ...башать навіть свої. Арта х...ярить просто буває по нас. Я не думав, бл...дь. Після Чечні мені все це не війна, це кінчене все. Це востаннє, коли я за армію підписався".

Також окупант говорив про росіян, які "з'...балися", – за його словами, "воювати просто нема кому".

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты