Общество | Южноукраинск, 21 Июня, 2020

На ЮУАЕС зафіксовано один новий випадок захворювання на COVID-19

Свежие новости: На ЮУАЕС зафіксовано один новий випадок захворювання на COVID-19

Станом на 15:00 19 червня зафіксований один новий випадок захворювання на COVID-19 серед працівників ВП ЮУАЕС.

З початку пандемії COVID-19 захворіли 25 працівників, з них 19 одужали. Шестеро продовжують хворіти. Один з них перебуває у реанімаційному відділенні Южноукраїнської міської багатопрофільної лікарні у важкому стані. Ще четверо лікуються в інфекційному відділенні (стан середньої важкості). Один лікується амбулаторно. Його стан задовільний.

Один працівник АЕС з підозрою на COVID-19 чекає на результати аналізу, лікується амбулаторно.

Щодо нового випадку відпрацьовані та встановлені виробничі та побутові контакти. Всього 24 працівники відправлені на самоізоляцію (дистанційна робота). Крім того, на самоізоляції перебувають 5 потенційно контактних працівників (члени родин контактних осіб).

Таку інформацію надав штаб з координації роботи з проведення карантинних, профілактичних та протиепідемічних заходів для запобігання поширенню коронавірусу.

На підприємстві продовжують діяти протиепідемічні заходи для нерозповсюдження захворюваності серед персоналу.

З кінця березня персонал ВП ЮУАЕС зобов’язаний дотримуватись маскового режиму, щоденно вимірювати температуру, а в разі прояву симптомів ГРВІ – залишатися вдома. Частину працівників переведено на дистанційну форму роботи, особливо тих, хто проживає за межами м.Южноукраїнськ та смт Костянтинівка.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты