Общество | Вознесенск, 31 Января, 2018

На Вознесенщині визначено переможця конкурсу перевізників на приміських маршрутах

Свежие новости: На Вознесенщині визначено переможця конкурсу перевізників на приміських маршрутах На Вознесенщині визначено переможця конкурсу перевізників на приміських маршрутах

26 січня п.р. під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації Тетяни Панової відбулося засідання районного конкурсного комітету з визначення перевізників пасажирів автомобільним транспортом на приміських маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Вознесенського району.

Присутні члени конкурсного комітету: представники громадських організацій, територіального сервісного  центру №4844 РСЦ  МВС України в Миколаївській області, відділу державного контролю за безпекою на наземному транспорті управління Укртрансбезпеки у Миколаївській області та депутат районної ради та  представники райдержадміністрації.

До участі в конкурсі свої заявки подали 2  підприємств-учасників на 3 об’єкти конкурсу, загалом розглянуто 6 пропозицій.

ТДВ  «Вознесенськавтотранс» вніс 3 пропозиції,  ПП «Ярошенко І.Т.» також вніс 3 пропозиції.

ПП «Ярошенко І.Т.» недопущений до участі в конкурсі згідно п.12 Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування».

Переможцем визнано ТДВ «Вознесенськавтотранс» по 3 об’єктам:

Об’єкт № 2 (№ 334Вознесенськ – Білоусівка);

Об’єкт № 3 (№ 336 Вознесенськ – Воронівка);

Об’єкт № 4 (№ 338 Вознесенськ – Дорошівка; № 352 Вознесенськ – Щербані).

Рішення конкурсного комітету щодо визначення переможців конкурсу вводиться в дію розпорядженням голови райдержадміністрації протягом не більш як 30 робочих днів з дня проведення конкурсу. (п.51 Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування».)

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты