Спорт | Вознесенск, 2 Мая, 2019

На Вознесенщині провели Кубок відкриття футбольного сезону

Свежие новости: На Вознесенщині провели Кубок відкриття футбольного сезону

30 квітня в селі Яструбинове Вознесенського району Миколаївської області за підтримки Федерації Футбола Миколаївської області було проведено Кубок з нагоди відкриття футбольного сезону у Вознесенському районі.

В змаганнях взяли участь п’ять команд: "Зорі над Бугом" - село Яструбинове, "Вознесенськ"- місто Вознесенськ, "Дмитрівка"- село Дмитрівка, "Таборівка"- Бузької громади, "Прибужани"- село Прибужани.

Кожна з команд мала змогу зіграти по 4 гри та набрати максимальну кількість балів. За результатами всіх матчів команда "Вознесенськ" набрала 12 балів, вигравши всі матчі та зайняла перше місце. Команди "Зорі над Бугом" та Таборівка" набрали по 7 балів, проте різниця в мячах була краща в команди " Зорі над Бугом" , тому команди і посіли 2 та 3 місце відповідно. Команди "Прибужани" та " Дмитрівка" закінчили свій матч з рахунком (3-2) відповідно посіли 4 і 5 місце.

Після всіх матчів гравців привітав керівник федерації футболу Вознесенського району Єлінєвський Юрій Юрійович, вручивши кубок переможцям та подарував призерам м’ячі. Також був відзначений кращий гравець турніру, всі спортсмени погодилися , що ним являвся Грущенко Володимир, який виступав за команду "Прибужани". В цьому році він буде святкувати свій 60 рік народження. 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости