Криминал | Вознесенск, 3 Мая, 2023

На Вознесенщині посадовиця вимагала хабар за незвільнення з роботи

Свежие новости: На Вознесенщині посадовиця вимагала хабар  за незвільнення з роботи


8000 гривень хабара вимагала зловмисниця від свого підлеглого за незвільнення з роботи. Поліцейські затримали жінку у порядку ст. 208 КПК України та оголосили їй про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України. За вчинене підозрюваній загрожує до десяти років ув’язнення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Правоохоронці встановили, що 49-річна керівник міжрайонного управління водного господарства, будучи посадовою особою, вимагала від свого працівника неправомірну вигоду у розмірі 8000 гривень за неприйняття заходів щодо звільнення його з посади.

Під час отримання хабара зловмисницю затримали слідчі Вознесенського райуправління поліції спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області ДСР Нацполіції за процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури. Грошові кошти вилучили.

49-річну посадовицю затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині фігурантці слідчі повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди».

Підозрюваній загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Вирішується питання про обрання відносно зловмисниці запобіжного заходу.

Слідство триває.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости