Политика | Николаев, 19 Июня, 2023

На сьогоднішній день немає підтвердженої інформації про спалахи захворювань, пов'язані з великою водою, - Луков

Свежие новости: На сьогоднішній день немає підтвердженої інформації про спалахи захворювань, пов'язані з великою водою, - Луков На сьогоднішній день немає підтвердженої інформації про спалахи захворювань, пов'язані з великою водою, - Луков

Епідеміологічна ситуація на Миколаївщині після відходу «великої води» залишається стабільною. На сьогоднішній день не було зафіксовано спалахів жодних інфекцій.

Про це повідомив заступник міського голови Віталій Луков.

Як відомо, 11 червня до Миколаєва прибув медично-санітарний десант. Візит був ініційований з метою інспектування медичних установ та ліквідацією наслідків терористичного акту на Каховській ГЕС.

За словами Віталія Лукова, візит керівників національної медичної галузі пов'язаний із упередженими діями готовності міста надавати медичні послуги щодо кишкових, інфекційних захворювань, які можуть виникнути. На щастя, поки що жодного подібного випадку не було зафіксовано.

- На сьогоднішній день немає підтвердженої інформації про те, що є якісь спалахи чи якісь джерела, осередки захворювань пов'язані з великою водою, - розповів він .

Крім того, заступник міського голови зазначив, що літо можна розглядати як негативну пору року, яка сприяє розвитку різноманітних бактерій та вірусів. Тому працівники охорони здоров'я ретельно перевірили наші лікарні, щоб надалі уникнути інфекційного та кишкового зараження людей.

— Лікарні, як ви знаєте, були досить потужно відремонтовані та підготовлені під час боротьби із COVID-19. І комісія підтвердила готовність наших миколаївських лікарень щодо кількості ліжок, забезпечення медичними засобами та забезпечення спеціалістами. Таким чином, ми дуже розраховуємо, що це не знадобиться, але готовність підтверджена комісією. І в цьому випадку ми готові!, - додав із помічника міського голови Віталій Луков.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты