ДТП | Снигиревка, 8 Февраля, 2018

На Снігурівській трасі «Москвич» злетів у кювет: водія госпіталізували з переломом стегна

Свежие новости: На Снігурівській трасі «Москвич» злетів у кювет: водія госпіталізували з переломом стегна

7 лютого о 22:50 за екстреним номером «101» очевидці повідомили про те, що на 21 км автодороги Т-15-08 “Калинівка-Снігурівка-Березнегувате” поблизу села Білозірки Вітовського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

На місце прибули рятувальники 16 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. З’ясувалось, що водій автомобілю Москвич 2141 не впорався із керуванням та під час руху транспортний засіб з’їхав у кювет і зіткнувся з деревом.

Водія заблокувало понівеченими елементами авто. За допомогою шансового інструменту рятувальники вивільнили постраждалого 1985 року народження із легковика. Чоловіка каретою швидкої медичної допомоги госпіталізовано до Вітовської центральної районної лікарні із попереднім діагнозом — перелом лівого стегна.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости