Общество | Снигиревка, 26 Августа, 2017

На Снігурівщині згадували земляків, що віддали життя за країну в зоні АТО

Свежие новости: На Снігурівщині згадували земляків, що віддали життя за країну в зоні АТО

23 серпня на Снігурівщині відбулися святкові заходи з нагоди Дня Прапора та Дня Незалежності України. Ранком, голова райдержадміністрації Інна Бойко разом з головою районної ради Тетяною Мезіною, міським головою Леонідом Голоблею з секретарем Тетяною Андрющенко та головою ГО ветеранів, учасників АТО, матерів та дружин військовослужбовців “Разом ми — сила” Марією Коцар взяли участь у панахиді по загиблим військовослужбовцям нашого району та молебні за мир в Україні у Храмі Миколая Зимового, який був проведений настоятелем храму отцем Володимиром.

Після молебню, на головній площі міста Центральній відбулася церемонія підняття Державного Прапору України, у якій взяли участь керівництво району та міста, учасники АТО та мешканці міста. В своєму виступі Інна Володимирівна побажала снігурівчанам здоров’я, благополуччя, процвітання нашій державі та мирного неба над головою. Також, до привітань долучилася голова районної ради Тетяна Мезіна.

Після виступу керівників району, право підняти Державний Прапор надали учасникам АТО Олексію Мироненку та Ігорю Штілю.

Насамкінець, присутніх снігурівчан вразили своїми виступами Тетяна Ясонова та вихованці районного будинку культури.

Після церемонії підняття Державного Прапора, біля будинку творчості дітей та юнацтва відбувся невеличкий святковий концерт, конкурс малюнків на асфальті «Краса моєї України», народознавчий квест «Ми – українці» та виставка декоративно- ужиткової творчості «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости