Происшествия | Снигиревка, 10 Сентября, 2017

На Снігурівщині пожежа соломи мало не перекинулася на житловий будинок

Свежие новости: На Снігурівщині пожежа соломи мало не перекинулася на житловий будинок

7 вересня о 16:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про виникнення пожежі соломи в тюках по вул. Шевченко в селі Любомирівка  Снігурівського району. Рятувальників сповістив господар, який сам виявив загорання, передає прес-служба ДСНС в Миколаївській області.

За вказаною адресою виїхав черговий караул 24 Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю встановлено, що вогонь, швидко набравши силу, повністю охопив тюки соломи. О 17:20 пожежу локалізовано та о 19:00 повністю ліквідовано на площі 100 кв.м. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалося не допустити перекидання вогню на поруч розташовані житлові будинки та господарчі будівлі.

Для гасіння залучено 1 одиницю техніки, 4 чоловіка особового складу та задіяно трактор з бочкою від приватного підприємства «Арден Агро». Причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости