ДТП | Снигиревка, 14 Августа, 2017

На Снігурівщині п’яний водій с пасажиром влетіли на мопеді в дерево

Свежие новости: На Снігурівщині п’яний водій с пасажиром влетіли на мопеді в дерево

У неділю, 13 серпня, о 12:00 на Снігурівщині в селі Суворе нетверезий 23-річний мешканець міста Херсон та його 18-річний пасажир в’їхали на мопеді «Вайпер» у дерево. Про це повідомили в ГУНП в Миколаївській області.

ДТП трапилась попередньо з причин технічної несправності транспортного засобу. За наданням медичної допомоги хлопці звернулись до травмпункту Херсона: один із них був госпіталізований, другий лікується амбулаторно.

За вказаним фактом слідчі територіального відділу поліції проводять розслідування за ознаками чч.1 та 2 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкції статей передбачають покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Очікуються результати відповідних досліджень та встановлюються усі о обставини автопригоди.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты