Общество | Вознесенск, 6 Июля, 2017

На прийом до міського голови люди прийшли з проблемами житла та працевлаштування

Свежие новости: На прийом до міського голови люди прийшли з проблемами житла та працевлаштування

6 липня на особистому прийомі у міського голови Віталія Лукова побувало 7 вознесенців, з восьми попередньо зареєстрованих.

Мешканка мікрорайону Натягайлівка звернулась із скаргами на жителів провулку Усенка, які за межею власної прибудинкової території розробили городи та загородились сіткою і камінням. Тепер замість руху автомобілів, які спокійно могли розминутись у провулку, туди навіть не можна заїхати грейдером. Очільник міста пообіцяв, що на наступному тижні на місце події виїде комісія та визначить подальші дії задля вирішення цього правопорушення.

Вихователька одного з дошкільних навчальних закладів міста, яка близько 2 років перебуває у житловій черзі на тимчасове житло, просить надати її родині кімнату в гуртожитку, що звільнилась, за адресою вул. Київська 239. Віталій Луков зателефонував з цього приводу до Управління комунальної власності ВМР й уточнив наявність вільної кімнати. Родина виховательки дійсно може туди заселитись.

Дівчина-сирота, яка отримала не повну вищу освіту (диплом бакалавра) у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого звернулась до міського голови з питанням працевлаштування. Молодого спеціаліста без досвіду роботи ніде не беруть на роботу. Міський голова запропонував звернутись до головного спеціаліста з питань кадрової роботи ВМР для надання інформації про вакансії у Вознесенській міській раді на конкурсній основі.

Мешканки будинку по вул. Шевченка, 31а прийшли на прийом з проханням підняти рівень каналізаційних люків на подвір’ї багатоповерхового будинку до рівня асфальтобетонного покриття. Під час злив в цих поглибленнях збирається вода і створює глибокі калюжі на подвір’ї. Очільник міста повідомив, що міська влада візьме на себе частину фінансових витрат, пов’язану із заміною старих люків та ліквідацією поглиблень.

Найбільш чисельною на офіційному прийомі була делегація від ГО «Вознесенська спілка учасників АТО». У чоловіків було чимало запитань до міської влади. На всі ці запитання Віталій Луков пообіцяв детально відповісти на зустрічі з учасниками АТО, на якій також будуть присутні представники виконавчих органів ради, які нададуть атовцям кваліфіковані консультації.

Усі звернення громадян були зафіксовані в картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримала усні роз’яснення, іншим будуть надіслані письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфону: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости