Политика | Вознесенск, 8 Апреля, 2019

На прийом до мера Вознесенська завітало одинадцять жителів міста

Свежие новости: На прийом до мера Вознесенська завітало одинадцять жителів міста

5 квітня на офіційний прийом громадян до міського голови Віталія Лукова завітало одинадцять мешканців громади.

Жителі вулиці Болгарської запропонували очільнику громади провести незалежну екологічну експертизу, зокрема, аналіз повітря та рівень шуму по вулиці Київській. Містяни вважають, що екологічна обстановка на цій вулиці не відповідає санітарним нормам, оскільки вона є вкрай завантаженою великоваговим транспортом. Якщо дослідження підтвердять припущення активістів – вимагають обмежити рух транзитних вантажівок. Віталій Луков підтримав ініціативу й запевнив вознесенців, що на сесію міської ради буде винесено проект рішення про виділення коштів з міського бюджету на проведення незалежної екологічної експертизи. Крім того, ще за радянських часів розроблено проект об’їзної дороги навколо міста Вознесенська, початок якої вже було збудовано. Але через брак коштів проект було призупинено на невизначений термін.

Мешканці одного з багатоквартирних будинків скаржилися на ймовірні психічні розлади свого сусіда. Напередодні, цей чоловік забув вимкнути газову плиту. В результаті википання води полум’я загасилося самовільно й димовідвідні канали багатоповерхівки швидко наповнилися газом, що могло призвести до вибуху. Схвильовані сусіди відчувши різкий запах газу викликали екстрену службу, яка здійснила вимкнення від газопостачання до з’ясування причин витоку газу. Міський голова надав алгоритм дій у разі виявлення потенційно психічно-хворої людини, та пояснив, що місцева та будь-яка інша влада крім судової, не уповноважена вирішувати або втручатися в подібні питання. Щоб з’ясувати психічний стан неуважного сусіда потрібно визначити чи є в нього опікун або написати до суду колективне звернення для призначення психіатричної експертизи. У разі підтвердження їх припущень, суд вирішить подальшу долю такої недієздатної особи.
Інші звернення стосувалися відносин із електропостачальною компанією, вирішення конфліктів між сусідами, здійснення підприємницької діяльності, надання медичних послуг, здійснення маршрутних перевезень.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за логіном: live: v.d. lukov.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты