Происшествия | 5 Августа, 2022

На півдні в бою загинув Герой України – розвідник Руслан Попов

Свежие новости: На півдні в бою загинув Герой України – розвідник Руслан Попов

Під час спецоперації на Півдні України загинув Герой України, офіцер Головного управління розвідки Міністерства оборони Руслан Попов.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони.

«У розмові зі своїми побратимами він говорив: «Ми зібралися за одним принципом: Батьківщина. Захищати. Треба». Таким він і був – вірним побратимом, відважним до останнього подиху», - повідомили в ГУР.

Попов закінчив у столиці військове училище і став розвідником спецпризначення. Мав пенсію за вислугою років, проте у 2014, з початком російської агресії на Донбасі, не зміг стояти осторонь. На момент повномасштабного вторгнення Руслан Попов перебував у Маріуполі. Наприкінці березня йому вдалося вийти з оточення, але все ж повертався туди у складі евакуаційних рейсів вивозити поранених з «Азовсталі».

Він мав низку нагород: «За мужність при виконанні спецзавдань», «За воїнську доблесть», «За відданість воєнній розвідці», «Захиснику Вітчизни», «За участь в Антитерористичній операції», медаль ООН, та кілька пам’ятних відзнак. Посмертно він отримав звання Герой України.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости