Политика | Снигиревка, 15 Сентября, 2017

На першому етапі газ в Снігурівці підключать 10 багатоповерхівкам — РДА просять пришвидшити передачу коштів на реалізацію проекту

Свежие новости: На першому етапі газ в Снігурівці підключать 10 багатоповерхівкам — РДА просять пришвидшити передачу коштів на реалізацію проекту

У п’ятницю, 15 вересня, під керівництвом заступника голови Миколаївської облдержадміністрації  Валентина Гайдаржи  проведена чергова нарада по врегулюванню питань газифікації міста Снігурівки. Про це повідомили в облдержадміністрації.

Розвиток системи газопостачання у Снігурівці прив’язаний до реалізації проекту компанії «Органік сістемс». Завдяки інвестиційній роботі організації збільшено діаметр магістрального газопроводу з 200 мм до 225 мм з метою створення умов підключення до нього об’єктів соціальної сфери та житлового фонду мікрорайону «Сім вітрів».

На даний час «Органік сістемс» виконала будівництво магістрального газопроводу. До нього можливо приєднувати житловий фонд. На першому етапі планується підключення десяти багатоповерхових житлових будинків. Проект передбачає будівництво зовнішніх та внутрішньобудинкових мереж газопостачання.

На сьогодні проектною організацією завершено виготовлення проектно-кошторисної документації, передано на проведення державної будівельної експертизи. Поставлено завдання щодо прискорення виконання експертних робіт до середини наступного тижня. А також звернено увагу ПАТ «Миколаївгаз» на необхідність термінового укладання договірних відносин із замовником, яким буде виступати управління капітального будівництва ОДА. Снігурівській РДА поставлено завдання пришвидшити вирішення організаційних питань по передачі субвенції на реалізацію проектів.

Передбачається, що виконання організаційних заходів буде завершено на наступному тижні, і вже наприкінці вересня розпочнуться земляні роботи.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты