Общество | Березанка, 29 Апреля, 2020

На період святкових днів на в’їздах до баз відпочинку в Рибаківці та Коблевому встановлять блокпости

Свежие новости: На період святкових днів на в’їздах до баз відпочинку в Рибаківці та Коблевому встановлять блокпости На період святкових днів на в’їздах до баз відпочинку в Рибаківці та Коблевому встановлять блокпости

Керівництво Коблівської сільської ради прийняло рішення про заборону відпочиваючим відвідувати пляжі, які розташовані на території курортних сіл: Коблеве, Рибаківка, Лугове, Морське. Про це йдеться у відповідному розпорядженні Коблівської сільської ради від 27 квітня 2020 року.

Документ передбачає обмеження пересування, в тому числі автомобільним транспортом, в зонах відпочинку та прибережних зонах на території Коблівської сільської ради Березанського району Миколаївської області, крім службової необхідності, в період вихідних та святкових днів - з 30 квітня по 3 травня і з 8 травня по 10 травня.

На період святкових днів на в’їзді в Рибаківку та Коблеве встановлять блокпости

Також заборонена робота суб'єктів господарювання в напрямку прийняття на відпочинок туристів.

У розпорядженні йдеться про встановлення блокпостів.

Староста Рибаківського старостинського округу Олександр Антоненко розповів: "Блокпости будуть встановлюватись на в'їзді в зону відпочинку Рибаківка, не в саме село. І це умовні блокпости, буде просто наряд поліції чергувати, будуть знаки “Стоп”, “Карантин”. Це для запобігання поширенню короновірусу, тому що, я так розумію, планують багато з інших міст приїхати до нас на море. Тому в нас один блокпост буде. Усі, хто працює на базах відпочинку, візьмуть у сільській раді так звані довідки, що вони там працюють. У них буде вхід безперешкодний. Блокпости будуть діяти з 30 квітня до 3 травня, потім із 8 по 11 травня. У Коблевому будуть вжиті такі самі заходи, але там буде більше блокпостів - два чи три - на в’їздах до баз відпочинку, села це не стосується".

Источник

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты