Политика | Вознесенск, 8 Февраля, 2018

На офіційному прийомі громадян до міського голови звернулось сім мешканців міста

Свежие новости: На офіційному прийомі громадян до міського голови звернулось сім мешканців міста

08 лютого 2018 року міський голова Віталій Луков провів черговий офіційний прийом громадян, на якому було розглянуто 7 звернень.

Про це повідомив Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Жителька міста звернулась із проханням посприяти у вирішенні непорозуміння із керівництвом ТОВ «Хлібзавод». Так сталось, що підприємству свого часу було присвоєно таку ж адресу, як і її будинку. Через це в жінки багато проблем, в тому числі з контролюючими органами та надавачами комунальних послуг. Віталій Луков надав доручення організувати спільну нараду з представниками органів реєстрації прав на нерухоме майно, відділу містобудування та архітектури, КП «Вознесенське МБТІ», а також керівництвом ТОВ «Хлібзавод» для вирішення даної проблеми.

Мешканка міста поважного віку звернулась до міського голови Віталія Лукова з проханням надати допомогу в оформленні документів на земельну ділянку, що розташована під її будинком. Віталій Луков надав жінці пояснення, що представлені документи є застарілими і їх необхідно замінити на нові. Міська рада надасть список землевпорядних організацій, що діють в місті, після чого заявниця зможе обрати ту, яка запропонує найдешевшу ціну за виготовлення потрібних паперів.

Учасник АТО звернувся до міського голови із проханням надати йому у користування земельну ділянку для будівництва гаражу. Віталій Луков пообіцяв зробити все можливе для вирішення питання в позитивному ключі.

Інші питання стосувались житлових проблем, надання допомоги в лікуванні, договірних відносин, порозумінь із службовцями місцевого самоврядування, впорядкування адрес будинків.

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты