Политика | 4 Августа, 2023

На Одещині військкома відправили на передову після того, як в мережі його назвали «доларовим мільйонером»

Свежие новости: На Одещині військкома відправили на передову після того, як в мережі його назвали «доларовим мільйонером»

Військкома з міста Южного на Одещині Єгора Смирнова після появи в соцмережах повідомлень про його збагачення відправили на передову.

Про це йде мова у повідомленні Одеського ТЦК та СП у Facebook.

"Днями в соціальних мережах поширили інформацію, що "депутат та воєнком з міста Южне – Смирнов – став доларовим мільйонером під час війни, ще й "пригрів" у ТЦК двох своїх соратників. Реагуючи на суспільний резонанс і в рамках загальних заходів із вирівнювання бойового навантаження на особовий склад, всіх трьох вищезгаданих військовослужбовців роти охорони територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Южний переведено для подальшої служби в одну з бригад, що виконує завдання на передньому рубежі", - зазначили у відомстві.

Також в ТЦК додали, що стосовно інформації, яку поширили в соцмережах, ініційлвана перевірка, а Державне бюро розслідування порушило кримінальне провадження.

Варто додати, що напередодні у місцевих групах Южного почали поширювати інформацію, опубліковано колишнім нардепом Ігорем Мосійчуком, що Смирнов став "доларовим мільйонером під час війни". Зокрема, тільки за час війни, він нібито отримав у власність значні площі комерційної нерухомості і гектари землі на узбережжі Чорного моря.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты